Svenska Tillbehör

Entec
SJ Kontaktledningsstolpe - Entec 7101-2B    Finns att köpa Svensk modell 2003
En typisk svensk kontaktledningsstolpe av äldre modell i byggsats. Byggsatsen är etsad i stål för hållbarhet och innehåller 2 stolpar, en med kort utriggare och en med lång. De är inte avsedda för att förses med tråd.
SJ Kontaktledningsstolpe - Entec 7102-2B    Finns att köpa Svensk modell 2003
En typisk svensk kontaktledningsstolpe av modern typ i byggsats. Byggsatsen är etsad i stål för hållbarhet och innehåller 2 stolpar, en med kort utriggare och en med lång. De är inte avsedda för att förses med tråd.
SJ Kontaktledningsbrygga - Entec 7110-1B    Finns att köpa Svensk modell 2003
En typisk svensk kontaktledningsbrygga av äldre typ i byggsats. Byggsatsen är etsad i stål för hållbarhet och innehåller 2 stolpar, en färdigbockad(!) brygga och ledningsryttare med utriggare. Bryggan spänner över 3-4 spår.
Bygel Mk2 - Entec 7302-1F(B)    Finns att köpa Svensk modell 2003
Strömbygel (pantograf) modell Mk2 som passar till bla D, Dk, Du, F, Ha, Hg, Ua, Ub mfl. Bygeln finns färdigbyggd och målad eller som 2-pack i byggsats. Ett smycke för den som vill superdetaljera.
Bygel LLXJE - Entec 7305-1F(B)    Finns att köpa Svensk modell 2003
Strömbygel (pantograf) modell LLXJE som passar till bla Da, Ma, Ra, TGOJ´s Hg och Ub mfl. Bygeln finns färdigbyggd och målad eller som 2-pack i byggsats. Ett smycke för den som vill superdetaljera.